Hotel-Restaurant De Wageningsche BergGelegen op één van de mooiste plekjes van Nederland

Boek een kamer

Over het hotel

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg in Wageningen

Midden in de bosrijke omgeving tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Neder-Rijn vindt u het luxe 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg. Naast de prachtige natuurrijke omgeving bent u ook dichtbij grote steden, zoals Wageningen en Arnhem, waar u een dagje kunt winkelen en op het terras kunt zitten.

Weekendje weg in Gelderland

U komt geheel tot rust komen in het eigentijdse hotel met allure. Het luxe hotel biedt u alles wat u van een 4-sterren hotel mag verwachten. Er is onder andere een uitstekend à la carte restaurant, een gezellige brasserie, een ruim panoramaterras met prachtig uitzicht en een fitnessruimte. Tevens beschikt het hotel over een splinternieuw en luxe Wellness Center met onder andere Finse sauna, Turks stoombad, voetenbaden, warmtebanken, jacuzzi en verschillende douches.

Hotel op de Veluwe

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg is gelegen aan de rand van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Tevens liggen de prachtige botanische tuinen van Arboretum Belmonte en Arboretum De Dreijen vlakbij het hotel.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.