Heerlijk uit eten bij Restaurant BelmonteCulinair genieten in Wageningen

Reserveer een tafel

Restaurant Belmonte in Wageningen

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg beschikt over Restaurant Belmonte. Het à la carte restaurant in Wageningen laat u genieten van de culinaire gerechten van de chef-kok en zijn keukenbrigade. In de keuken wordt uitsluitend met dagverse ingrediënten van de hoogste kwaliteit gewerkt.

Lokaal en biologisch

Geniet na een actieve dag in de buitenlucht van een culinair diner. De verschillende gerechten worden gemaakt van lokale biologische producten en dat proeft u! Ontdek bijvoorbeeld ‘Menu Du Chef’ en geniet van een heerlijk (vegetarisch) 5-gangendiner. Tevens heeft u hier de keuze uit een aantal tussengerechten voor een uitgebreid diner.

Op zonnige dagen is het heerlijk vertoeven op ons panoramaterras waar u geniet van gerechten uit de buitenkeuken. Ontdek hier zelf een culinair Live Cooking diner met een adembenemend uitzicht over het gestrekte Betuwse landschap In het restaurant in Wageningen zal het u aan niets ontbreken!

Brasserie No. 96

Naast Restaurant Belmonte beschikt het hotel over Brasserie No. 96 waar u tevens kunt dineren. Bij de brasserie kunt u de gehele dag terecht voor een kopje koffie met appeltaart, een uitgebreide of snelle lunch en een kleine versnapering.

Het restaurant is geopend van:

  • Ontbijt maandag - vrijdag: 07:00 - 10:00 uur
  • Ontbijt zaterdag en zondag: 07:30 - 10:30 uur
  • Lunch: 10:00 - 16:30 uur
  • Diner: 18:00 - 21:30 uur

Acties & Evenementen

 

 

 

 


 

 

 

Zacht gegaarde kalfssukade - €19,50,- p.p.

01 februari 2018 - 28 februari 2018
De gehele maand februari geniet u bij Fletcher Hotels van een zacht gegaarde kalfssukade met een rucola stamppot voor maar €19,50.

Combineer de kalfssukade met een bijpassend glas Fletcher's Cuvée Merlot voor €22,-.

Reserveren

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Heerlijke Familie Paasbrunch - €27,50,- p.p.

Eerste en Tweede Paasdag
Tijdens de Paasdagen genieten van een heerlijke Familie Paasbrunch? Kom zondag 1 april of maandag 2 april naar Fletcher Hotels en maak er een gezellig uitje van met de hele familie. Dit smakelijke brunchbuffet biedt voor ieder wat wils en wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet. Voor de kinderen is er entertainment aanwezig.

De gezelligste Paasdagen brengt u door bij Fletcher Hotels!

Reserveren

 

 

 

Buitenkeuken op de Berg

Bij de Buitenkeuken op de Berg op ons schitterende panoramaterras bereiden de koks (h)eerlijke gerechten. Geniet van een culinair Live Cooking diner met een adembenemend uitzicht over de uitgestrekte Betuwse landschappen. Begin de avond in stijl en laat u verwennen met tapas en brood vooraf. Het zal u aan niets ontbreken bij de verrassende Buitenkeuken op de Berg!

Foto's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.