Heerlijk uit eten bij Restaurant BelmonteCulinair genieten in Wageningen

Reserveer een tafel

Over Restaurant Belmonte

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg beschikt over een restaurant genaamd Restaurant Belmonte. In het à la carte restaurant kunt u genieten van de culinaire gerechten van de chef-kok en zijn keukenbrigade. In de keuken wordt uitsluitend met dagverse ingrediënten van de hoogste kwaliteit gewerkt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van lokale biologische producten.

Brasserie No. 96

Naast restaurant Belmonte beschikt het hotel over een brasserie waar u tevens kunt dineren, genaamd Brasserie No. 96. Bij de brasserie kunt u de gehele dag terecht voor een kopje koffie met appeltaart, een uitgebreide of snelle lunch, een kleine versnapering of een heerlijk diner. De brasserie beschikt tevens over een panoramaterras.

Openingstijden

  • Ontbijt (ma-vr): 07:00 - 10:00 
  • Ontbijt (za-zo): 07:30 - 10:30
  • Lunch: 10:00 - 16:30
  • Diner: 18:00 - 21:30

Acties & Evenementen

  

 

 

 

 

 

Zacht gegaarde kalfssukade - €19,50,- p.p.

1 oktober 2017 - 31 oktober 2017
De gehele maand oktober geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijke zacht gegaarde kalfssukade met rode wijnjus voor maar €19,50.

Combineer de kalfssukade met een bijpassend glas Fletcher’s Cuvée Merlot voor maar €22,-.

 

Reserveren

 

 

 

Buitenkeuken op de Berg

Bij de Buitenkeuken op de Berg op ons schitterende panoramaterras bereiden de koks (h)eerlijke gerechten. Geniet van een culinair Live Cooking diner met een adembenemend uitzicht over de uitgestrekte Betuwse landschappen. Begin de avond in stijl en laat u verwennen met tapas en brood vooraf. Het zal u aan niets ontbreken bij de verrassende Buitenkeuken op de Berg!

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.