Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderlocatie in Wageningen

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg biedt naast hotelovernachtingen vijf multifunctionele vergaderzalen met een capaciteit van 980 personen. Daarnaast staat er voor u en uw gasten een enthousiast team klaar om u te begeleiden en adviseren waar nodig. Wat uw doeleinde ook is, wij bieden u de perfecte vergaderlocatie in Wageningen.

Efficiënte vergaderruimtes

Wilt u een knoop doorhakken tijdens een meeting of een jubileum vieren? Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal aanwezig. Zo is er een ruime zaal voor grootschalige presentaties, beschikken we over een discussieruimte voor een besloten vergadering en zijn er lichte werkruimtes aanwezig voor meerdaagse bijeenkomsten.

Indien gewenst kunt u gebruikmaken van onze aansluitende vergaderarrangementen en bent u zo verzekerd van een efficiënte bijeenkomst. De verschillende vergaderzalen zijn onder andere geschikt voor:

 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Congres/seminar
 • Beurzen
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Huwelijk
 • Teambuilding

Praktische locatie

Onze vergaderlocatie in Wageningen is eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg. Tevens kunt u gratis gebruikmaken van de 120 parkeerplaatsen. In het gehele hotel is er gratis WiFi beschikbaar. Elke vergaderruimte is voorzien van moderne audiovisuele apparatuur. Bovendien is er voor de warmere dagen airconditioning aanwezig zodat u te allen tijde adequaat kunt vergaderen.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Offerte aanvragen

Zalen

5 multifunctionele vergaderzalen tot 980 personen - 108 hotelkamers

 

Theater

Tot 710 personen

Cabaret

Tot 655 personen

School

Tot 525 personen

U-vorm

Tot 145 personen

Carré

Tot 185 personen

Diner

Tot 450 personen

Receptie

Tot 980 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

 • Buggy, solar of tandem rijden
 • Boogschieten
 • Wandeling door de Hortus van Wageningen met een gids
 • Wijnproeverij met onze sommlier met een uitzicht over de Betuwe
 • Speel het spel 'Wie is de Mol?'
 • Workshop Gin en Tonic
 • Roeien op de Rijn
 • Sushi workshop

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.